Rólunk

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MFK) a 2014-2020-as programozási időszakban a Magyarország számára rendelkezésre álló közvetett - azaz az Európai Strukturális és Beruházási Alapokból lehívható - forrásokon kívül rendelkezésre álló, közvetlen uniós forrásokkal kapcsolatos tájékoztató, információs és koordinációs feladatokat lát el.

A Nyerő Magyarok

Információs feladataink közül kiemelkedik az Európában egyedülálló, nyertes projekteket bemutató, magazinszerű portál működtetése, amelyet elsősorban ösztönző céllal, a jó gyakorlatok terjesztésére hoztunk létre. Célunk, hogy a közvetlen uniós támogatásból megvalósult hazai ötleteket olvasmányosan, helyszíni riportokban bemutatva példát állítson a potenciális pályázói kör számára, és az érdeklődőket a pályázatokban való részvételre ösztönözze.

Hanganyagaink

A honlap médiatárában és az egyes cikkek felett meghallgathatók a sikeres pályázatokhoz kapcsolódó hanganyagok. A közvetlen uniós programokban résztvevő nyertes pályázókkal készült közvetlen hangvételű beszélgetések segítik a céltudatos, innovatív pályázói hozzáállás és az újfajta pályázati kultúra kialakítását.

A Mesés Magyarok

A feldolgozott projektekhez kapcsolódva, azokat mesés környezetbe és helyzetbe átültetve egy, a gyermekekhez szóló történetgyűjteményt hoztunk létre MESÉS MAGYAROK címmel. Az akvarellekkel illusztrált  mesék alapjait az a közel száz cikk adja, amelyet az elmúlt másfél évben publikált a Nyerő Magyarok stábja. A sokak számára idegen és távoli uniós intézményrendszert a gyerekek és családjuk számára is kézzel foghatóvá teszi – olvasmányos és látványos módon egy hivatásos meseíró és illusztrátor segítségével.

A pályázásba befektetett energia megtérül.
Pályázzon Ön is!

Jó böngészést kíván
az MFK csapata

˄